Viewed 55 times 0 Answers

Similar Question:
#
#دارو
#شیر
#دانپریون

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

سلام پزشک خانواده ونکور و دندانپزشک ایرانی ونکور هم گروه دارند اینجااگه هست ممنون میشم????????
2024-01-16 00:00:00 # پزشکی

آیا چشم پزشک در جمع هست ؟ دوست من مشکل گل مژه داره، اما به شدت عفونی و قرمز شده، دارو خانه قطره آنتی بیوتیک داد اما تغییری نکرده و نگرانه که بدتر بشه، چند روزه و گل مژه داخل چشم هست و بسیار آزار دهنده
2021-05-09 16:04:00 #Canada [پزشک] پزشکی

آیا چشم پزشک در جمع هست ؟ دوست من مشکل گل مژه داره، اما به شدت عفونی و قرمز شده، دارو خانه قطره آنتی بیوتیک داد اما تغییری نکرده و نگرانه که بدتر بشه، چندین روزه داخل خود چشم و بسیار آزار دهنده
2021-05-09 16:06:00 #Montreal [پزشک] پزشکی

با برای مشکل اگزما حتما باید متخصص پوست برامون دارو بنویسن یا به پزشک خانواده هم میتونیم مراجعه کنیم؟ و اینکه چنین مشکلاتی رو آنلاین ویزیت میکنن یا حتما باید مراجعه حضوری باشه؟ من بیمه توگو دارم ممنون
2021-08-28 16:29:00 #Canada [پزشک خانواده] پزشکی

وقتتون به خیر پسر من حدود هشت سالشه و دو تا دندان شیری جلوییش تقریبا سه ماه هست که افتاده ولی هنوز دندان اصلیش در نیومده کم کم داریم نگران میشیم ممکن هست راهنمایی بفرمایید که چکار باید بکنیم؟
2021-09-15 10:10:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

میخواستم بپرسم اینکه دختر ۵ ماهه من تو خواب شیر میخوره ولی تو بیداری با اینکه گرسنه هست شیر نمیخوره ممکنه بخاطر عفونت گوش باشه که مشکل در بلع داشته باشه؟ بیشتر بیقراره، و شبا از خواب با جیغ و گریه بیدار میشه..گوشاش رو هم میماله..
2021-09-26 10:08:00 #Montreal [میخواستم بپرسم] پزشکی

دوستان پنیر برای کودک نوپا که به شیر حساسیت داره چی پیشنهاد میدین؟
2021-06-17 13:35:46 #Montreal [شیر] پزشکی

و دوشنبه ی گذشته روی لبه ی پلک بالایی چشم چپ من یه جوش زد که اولش سر سفید رنگی داشت و توی چند روز بعد کی کوچکتر و قرمز رنگ شد ولی یه برجستگی زیر پلکم بوجود اومد که مشخصه زیرش یه چیز گرد و متورم هست امروز عصر روی پلک در همون نقطه کنی تیره شده، شاید خونریزی شده باشه کمی هم پلک و گونه م مور مور می کنه و حالت بی حسی یا تورم داره در چند روز گذشته فقط قطره ی اشک کقنوعی استفاده کردم چون خیلی چشمم خسته می شد کسی از توصیه ای داره؟ آیا نیاز به دیدن پزشک یا چشم پزشک هست یا باید زمان بدم بهش که تورمش از بی
2021-05-29 19:47:00 #Toronto

داروی اندوکسان نیاز داریم برای بیماری که سرطان داره داخل ایران و متاسفانه این دارورو نمیتونه پیدا کنه من تورنتو هستم ، میتونم با نسخه ی فارسی از داروخانه ای این دارورو تهیه کنم؟
2021-01-22 14:55:07 #Toronto پزشکی[پزشکی] [دارو] پزشکی[داروخانه] پزشکی[تورنتو] پزشکی[نسخه] پزشکی[بیماری] پزشکی[سرطان] پزشکی

آیا چشم پزشک در جمع هست ؟ دوست من مشکل گل مژه داره، اما به شدت عفونی و قرمز شده، دارو خانه قطره آنتی بیوتیک داد اما تغییری نکرده و نگرانه که بدتر بشه، چند روزه و گل مژه داخل چشم هست و بسیار آزار دهنده
2021-05-09 16:04:00 #Toronto

عرض می کنم خدمت پزشکان محترم شبتون بخیر مامان من اینجا ویزیتور هستند زانوی ایشون خیلی ورم کرده و با درد زیادی همراه است می خواستم کمک بگیرم که برای کاهش التهاب چه باید کرد قرمزی ندارد محل تورم از مسکن هم استفاده کردند برای کمتر شدن تورم اما اثری نکرده و من چطور می توانم دسترسی خیلی سریع به اورتوپد داشته باشم ( البته با فرض اینکه از دکتر عمومی نامه دریافت کرده باشم ) پیشاپیش سپاسگذارم از راهنماییتون ،
2021-09-09 21:03:00 #Toronto

وقتتون به خیر پسر من حدود هشت سالشه و دو تا دندان شیری جلوییش تقریبا سه ماه هست که افتاده ولی هنوز دندان اصلیش در نیومده کم کم داریم نگران میشیم ممکن هست راهنمایی بفرمایید که چکار باید بکنیم؟
2021-09-15 10:10:00 #Toronto

کسی تا حالا از بیمه برای کارهای دندانپزشکی کودکان استفاده کرده؟ میخوام بدونم که بیمه دولتی شامل اقدامات دندانپزشکی کودکان میشه و تا چه سنی پوشش داره؟ و آیا رضایت داشتید از کارهای دندونپزشکی شون؟
2022-01-26 02:54:00 #Toronto